Keuzehulp

Het kiezen van een sneaker dat bij jou past? Dat is toch echt een kwestie van smaak. Toch willen we een poging wagen om je te helpen.

Type sneaker

Sneakers zijn er in verschillende hoogtes en vormen en sommige merken weten daar goed mee om te gaan. Misschien kan je hier je keuze op baseren?

🟢 Een hoge sneaker: Jordan
🟢 Een sneaker met body: Nike
🟢 Een lage sneaker: Adidas

limited

Omdat we deals beloven, hebben we niet veel limited sneakers. Maar we bieden ze wel aan. Dus zoek je iets unieks? Kijk dan hiertussen:

neutraal

Ben je niet zo van de opvallende kleuren? Dan hebben we ook een filter voor neutrale sneakers. Kijk hiertussen voor effen kleuren:

Modellen

We hebben hieronder een lijst gemaakt van verschillende modellen. Zo kan je sneller zien welk model bij jou past.

 

Nike

Air Jordan 1

De Air Jordan 1 is de legendarische basketbalschoen die in 1985 werd uitgebracht als het eerste signature-model voor Michael Jordan. Het revolutionaire ontwerp had opvallende kleurencombinaties en veroorzaakte een sensatie in de sneakerwereld.

Air Jordan IV

De Air Jordan 4 is een andere populaire toevoeging aan de Jordan-lijn, uitgebracht in 1989. Het wordt gewaardeerd om zijn duurzame constructie en het kenmerkende ‘Flight’ logo op de tong. Het is een favoriet onder sneakerliefhebbers.

Air Jordan 11

De Air Jordan 11, ontworpen door Tinker Hatfield, is een iconische basketbalschoen uit 1995-1996, met glanzend lakleer, transparante zool, carbonfiber schacht en opvallende colorways zoals “Concord” en “Bred”. Het hoog enkelontwerp biedt stijl en stabiliteit, waardoor het een geliefde sneaker is.

Air more uptempo

De Nike Air More Uptempo is een basketbalschoen uit de jaren 90, bekend om de grote “AIR” -letters aan de zijkanten. Het heeft een opvallend en kenmerkend ontwerp.

Air force 1 mid

De Nike Air Force 1 is een iconische basketbalschoen die voor het eerst werd uitgebracht in 1982. Het staat bekend om zijn eenvoudige en tijdloze ontwerp, inclusief een opvallende enkelband. De mid-variant is een middenhoge sneaker.

Air force 1 low

De Nike Air Force 1 is een iconische basketbalschoen die voor het eerst werd uitgebracht in 1982. Het staat bekend om zijn eenvoudige en tijdloze ontwerp, inclusief een opvallende enkelband. De low-variant is een lage sneaker.

Air max zero

De Nike Air Max Zero is geïnspireerd op een ontwerp van Tinker Hatfield uit de late jaren 80, maar werd pas in 2015 officieel uitgebracht. Het heeft een gestroomlijnd bovenwerk en is geliefd om zijn moderne uitstraling.

Air max 1

De Nike Air Max 1, gelanceerd in 1987, was de eerste schoen met zichtbare luchtdemping in de hiel. Het ontwerp van Tinker Hatfield werd een mijlpaal in de sneakerwereld en heeft sindsdien een blijvende invloed gehad op de sneaker-cultuur.

Air max 90

De Nike Air Max 90, ook wel bekend als de Air Max III, is een iconische sneaker die voor het eerst werd uitgebracht in 1990. Het kenmerkende ontwerp heeft zichtbare Air Max-demping in de zool en een opvallende gestructureerde esthetiek.

Air max bw (91)

De Air Max BW is een andere klassieker in de Air Max-lijn, geïntroduceerd in 1991. Het onderscheidende kenmerk is de ‘Big Window’ luchteenheid in de hiel, waardoor het een opvallende esthetiek heeft.

Air max 95

De Nike Air Max 95 is een opvallende sneaker die in 1995 werd gelanceerd. Het heeft een uniek gelaagd ontwerp met zichtbare Air Max-demping in de voorvoet en hiel, waardoor het een favoriet is onder sneakerliefhebbers.

Air max 97

De Nike Air Max 97, gelanceerd in 1997, ontworpen door Christian Tresser, met een opvallend golvend bovenwerk geïnspireerd op Japanse hogesnelheidstreinen. Bekend om zijn futuristische uitstraling en zichtbare Air Max-demping, blijft het een favoriet in de sneakerwereld.

Air max TN (98)

De Nike Air Max TN, ook bekend als de Nike Air Max Plus, is een hardloopschoen die in 1998 werd uitgebracht. Het kenmerkende ontwerp omvat de ‘Tuned Air’-technologie, waardoor het comfort en demping biedt.

Air max TN3 (98)

De Nike Air Max TN3, ook bekend als de Nike Air Max Plus, is een hardloopschoen die in 1998 werd uitgebracht. Het kenmerkende ontwerp omvat de ‘Tuned Air’-technologie, waardoor het comfort en demping biedt. Deze unieke versie van de TN is net wat strakker.

Air max tavas

De Nike Air Max Tavas is een lichtgewicht en stijlvolle sneaker met een modern ontwerp. Het biedt comfortabele demping en heeft een gestroomlijnd bovenwerk. Populair voor dagelijks gebruik vanwege zijn eigentijdse uitstraling en comfortabele pasvorm.

Air max 2017

De Nike Air Max 2017 is een hardloopschoen die in 2017 werd uitgebracht. Het kenmerkende ontwerp omvat een naadloos bovenwerk, zichtbare volledige lengte Air Max-demping en een gestroomlijnde esthetiek. Het biedt comfortabele demping en een eigentijdse uitstraling, geschikt voor zowel sportieve activiteiten als casual gebruik.

Air max shox

De Nike Shox, geïntroduceerd in 2000, onderscheidt zich door veerachtige kolommen in de zool voor demping en stabiliteit. Het herkenbare ontwerp met Shox-demping is door de jaren heen een uniek kenmerk gebleven binnen de Nike-sneakerfamilie.

Adidas

yeezy boost 700

De Yeezy Boost 700 is een samenwerking tussen Adidas en Kanye West. Het heeft een opvallend en chunky ontwerp met een mix van materialen. Het maakt gebruik van Adidas’ Boost-technologie voor demping.

yeezy boost 350

De Yeezy Boost 350 is een ander model uit de samenwerking tussen Adidas en Kanye West. Het staat bekend om zijn gebreide bovenwerk en de kenmerkende gevormde zool met Boost-demping.

advantage

De Adidas Advantage is een casual tennisschoen met een schoon en eenvoudig ontwerp. Het is gemaakt voor dagelijks comfort en stijl, met een leren bovenwerk en de kenmerkende drie strepen van Adidas.

eqt

De Adidas EQT (Equipment) is een sneakerlijn die zich richt op prestaties en functionaliteit. Het ontwerp is geïnspireerd op sportkleding uit de jaren ’90 en staat bekend om zijn ondersteunende pasvorm en technologisch geavanceerde constructie.

gamecourt

De Adidas Gamecourt is een tennisschoen met een modern ontwerp en duurzame constructie. Het is ontworpen voor comfort en grip op de tennisbaan, en het heeft vaak een ademend bovenwerk.

gazelle

De Adidas Gazelle is een klassieke sneaker die voor het eerst werd uitgebracht in de jaren ’60. Het staat bekend om zijn slanke profiel en suède bovenwerk. De Gazelle is een icoon in de casual sneakerstijl.

nmd

De Adidas NMD (Nomad) is een moderne lifestyle-sneaker die in 2015 werd geïntroduceerd. Het heeft een futuristisch ontwerp met Boost-demping en een sokachtige pasvorm. De NMD combineert stijl en comfort.

xplr

De Adidas XPLR is een casual sneaker met een gestroomlijnd ontwerp. Het biedt comfort en stijl voor dagelijks gebruik, en het heeft vaak een lichtgewicht bovenwerk en een snelle vetersluiting.

zx flux

De Adidas ZX Flux is een moderne interpretatie van de klassieke ZX-serie uit de jaren ’80. Het heeft een gestroomlijnd en minimalistisch ontwerp met een ademend bovenwerk. De Flux biedt comfort en stijl.